ROMANCE HOTEL & FAMILY SUITES

Sf Constantin Si Elena Bulgaria
ВАРНА, КК СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
Hotel elegant, preferat de turistii ce-si doresc facilitati moderne intr-un cadru natural, linistit. Hotelul este recomandat pentru calatorii de afaceri, de agrement si recreere.

Descriere :

SPA Hotel Romance Splendid este situat chiar în centrul uneia dintre cele mai vechi stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre, la 300 de metri de plajă și la 8 km de orașul Varna. Este un hotel de lux de 4 stele ce dispune de restaurant clasic cu bucatarie europeana, terasa in aer liber, lobby and cocktail bar, centru SPA si sala de conferinta.


Localizare:

SPA Hotel Romance Splendid este situat la 300 de metri de plajă și la 8 km de orașul Varna.


Facilitati hotel:

Hotelul are un restaurant principal de până la 120 de locuri - Restaurantul Romantic și Vinoteca Enoteca cu până la 35 de locuri, Lounge Bar Romance are până la 30 de locuri interioare. SPA Hotel Romance Splendid are două săli pentru conferințe, prezentări, adunări. Ele îndeplinesc cele mai moderne cerințe tehnologice și tehnice și sunt echipate cu ecrane, multimedia, sistem de sunet BOSE, 3 cabine pentru traducere simultană. Hotelul oferă parcare interioară gratuită și plătită, plată cu card de credit, bibliotecă, rent-a-car, seif la recepție.


Facilitati camere:

Toate camerele dispun de aer conditionat, linie telefonica directa, TV LCD, prin cablu, mini bar, acces la internet de mare viteza prin cablu, baie cu cada si dus, uscator de par.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

- Transport autocar

- Cazare si masa conform ofertei

- Taxele de statiune

vezi mai multe

- Asigurarea medicala/storno

- Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Sibiu catre ROMANCE HOTEL & FAMILY SUITES, Varna, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta